2019. március 26. kedd
Emánuel, Larissza

Ismerős mindenkinek, hogy akinek egyenes a haja az hullámokat szeretne, akinek göndör, az egyenesre vágyik. Az utóbbiak táborába tartozók mostantól megtalálják a megoldást gondjaikra a Kaméleon Szépségsziget szalonban is. Vegye igénybe Gábornál ezt a világújdonságot.


A keratinos (brazil) hajkiegyenesítés tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen. Ez egy ideiglenes megoldás, amely 2-3 hónapig tart, majd újra-többször megismételhető és az eredmény minden egyes eljárással tartósabbá válik. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajunk szerkezetét, minőségét. Így rosszabb minőségű, károsodott hajak kezelésére is ajánljuk.


A kezelés az egyik legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte, amelynél semmilyen vegyszert (lúgos tartalmú szereket) nem alkalmaznak a keratinon (hajunk, körmünk fő építőanyaga) kívül. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezeten sima, selymes, fényes eredményt érünk el.


Az eljárás egy speciális samponos mosást, folyékony keratin beépítést, majd egy ápoló maszk kezelést tartalmaz. Tekintse meg galériánkban az egyenesítésekről készült képeket is. Micsoda különbség!


A Brazil hajkiegyenesítés során semmilyen vegyi kezelést nem alkalmaznak,  a keratin újrafeltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A Brazil kezelést folyékony keratin formában alkalmazzuk, amely behatol a haj belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen. A kezelés időtartama függ a haj hosszától és sűrűségétől. A végeredmény: egészséges, hidratált, selymes egyenes haj, kevesebb gond az otthoni ápolásnál. Megtakarítja a hajformázás idejét, a kellemetlen, fárasztó hajszárítási pózt.


Az árakat és az elérhetőséget megtalálja honlapunkon, várjuk szeretettel.

Depuis lors, au fil des ans le public est associé à la testostérone pour augmenter les chances d’avoir un cancer de la prostate. Même de nos jours cette opinion est largement répandue, donc bien que l’un des piliers de vente de levitra pas cher la lutte contre le cancer de la prostate est la castration chimique, induite par l’utilisation de médicaments qui apportent de la testostérone à une valeur proche de zéro. 1) normalité est donc des études de cas viagra jelly exemplaires, autour qui constitueront la fondamentale modèles et instances pédagogiquement spécimens de comportement. Commentaires de la normalité ne sont pas résolus, même si ce qui relève de la sphère de la normalité peut varier.

En effet, il s’agit de vous sortir de cette spirale d’échec, acheter kamagra livraison 24h de diminuer la pression et le souci de performance, de retrouver la confiance en soi dans ce domaine.

..oberursel.de.. Mit diesem Feller, sobald ins Schlafzimmer kommt, sagt er der Patient im Sterben, weil, wenn der arme Kerl, stirbt verstehen http://www.oberursel.de/priligy-generika/ Eichendorfer dann http://www.oberursel.de/levitra-kaufen-per-paypal/ ein guter Prophet, und wenn bekommt besser als Eichendorfer ein guter Arzt. Er legt immer er den Kredit in beide Richtungen geht.

webmester és design REAS.HU - Joomla!