BRASIL CACAU – Hajápoló, haj-egyenesítő eljárás

BRASIL CACAU – Hajápoló, haj-egyenesítő eljárás

Ismerős mindenkinek, hogy akinek egyenes a haja az hullámokat szeretne, akinek göndör, az egyenesre vágyik. Az utóbbiak táborába tartozók mostantól megtalálják a megoldást gondjaikra a Kaméleon Szépségsziget szalonban is. Vegye igénybe Gábornál ezt a világújdonságot.

A keratinos (brazil) hajkiegyenesítés tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen. Ez egy ideiglenes megoldás, amely 2-3 hónapig tart, majd újra-többször megismételhető és az eredmény minden egyes eljárással tartósabbá válik. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajunk szerkezetét, minőségét. Így rosszabb minőségű, károsodott hajak kezelésére is ajánljuk.


A kezelés az egyik legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte, amelynél semmilyen vegyszert (lúgos tartalmú szereket) nem alkalmaznak a keratinon (hajunk, körmünk fő építőanyaga) kívül. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezeten sima, selymes, fényes eredményt érünk el.


Az eljárás egy speciális samponos mosást, folyékony keratin beépítést, majd egy ápoló maszk kezelést tartalmaz. Tekintse meg galériánkban az egyenesítésekről készült képeket is. Micsoda különbség!


A Brazil hajkiegyenesítés során semmilyen vegyi kezelést nem alkalmaznak,  a keratin újrafeltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A Brazil kezelést folyékony keratin formában alkalmazzuk, amely behatol a haj belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen. A kezelés időtartama függ a haj hosszától és sűrűségétől. A végeredmény: egészséges, hidratált, selymes egyenes haj, kevesebb gond az otthoni ápolásnál. Megtakarítja a hajformázás idejét, a kellemetlen, fárasztó hajszárítási pózt.
Az árakat és az elérhetőséget megtalálja honlapunkon, várjuk szeretettel.