Hajhosszabbítás, Hajdúsítás

Hajhosszabbítás, Hajdúsítás

A hajhosszabbítás, -dúsítást megtalálja a Kaméleon Szépségsziget szalon szolgáltatásai között, keresse Évát.

A póthaj felhelyezés nagyszerű választás, bátortalan, vagy vegyi kezelésektől idegenkedő vendégek számára abban az esetben ha szeretnének új színt kipróbálni a hajukban, de tartanak a melírozás véglegességétől.
A hajdúsítás kiválóan alkalmas vékony szálú hajak tömegnövelésére, valamint ritka hajak esetén mennyiség kiegyenlítésére.
Nem ajánlott érzékeny-, korpás fejbőr, valamint drasztikus hajhullás esetén.

Többféle technológiát alkalmazunk, melynek megválasztása egyénenként változik.
Keratinos hőillesztés: tincses hajhosszabbítás, melynél egy hőre kötő keratin anyaggal rögzítjük a póttincseket. Hajhosszabbítás és hajdúsítás céljából a legmodernebb, legkímélőbb, tökéletes, észrevétlen hajhosszabbítás.
Szilikonos mikrogyűrűzés: szintén tincses hajhosszabbítás, mely 3mm pici gyűrűn alapszik ami szilikonréteggel van bevonva, hogy a hajat ezáltal kímélje. Ezt a gyűrűt áthúzzuk a hajon valamint a vendéghajon és rászorítjuk. Nagyon kíméletes /fémérzékenyeknek/, gyors, észrevétlen hajhosszabbítási eljárás.
Hajfelvarrás: a saját haj közé fonatot készítünk /parkettafonással 2-3 sorban/, majd láthatatlan öltésekkel előre felfűzött /tresszelt/ vendéghajat varrunk. Kíméletes, de nem a legesztétikusabb technika közé tartozik, mivel a tressz nem simul annyira a fejhez ezért kicsit kitüremkedik.

A nem megfelelő otthoni ápolás, házilagos szőkítés, festés, dauer, vagy a tincsek leszedegetése a póthaj károsodását, roncsolódását okozza. Az ilyen beavatkozásokért felelősséget nem vállalunk!

Minél dúsabb a saját hajunk, annál több póthaj szükséges. Kevés, vékonyszálú haj esetén 10-12dkg /100-120tincs/, dús, vastagszálú haj esetén 17-18dkg /170-180tincs/. Hajdúsítás esetén ennek a fele.
A póthaj ideális hordási ideje 2-3 hónap, a lenövés miatt ezt ajánlatos szakemberrel eltávolíttatni, de újra, többször visszarakható ugyanaz a póthaj.

A póthajnak nincs lehetősége önzsírosodásra, ezért nagyon fontos, hogy  kezelje minőségi hajápoló szerekkel, melyek biztosítják a haj nedvességtartalmát, selymességét, fényét ezzel tartós és hosszú időre megőrizve a póthajak kiváló minőségét. Kérje fodrásza tanácsait.
Mindig hátrahajtott fejjel mossuk hajunkat póthaj viselése esetén, hogy elkerüljük a haj összebomlását, valamint a haj mosását kifésülő mozdulatokkal végezzük, hogy ne kócolódjon.
Hajhosszabbítás után soha ne fésüljük a hajunkat vizesen, mert a hajszálak nedves állapotban a legsérülékenyebbek!
Hajszárításnál a hajvégeket száríthatjuk meleg levegővel, a hajtövénél viszont már csak langyos levegőt használjunk! A fésülködést mindig a haj végénél kezdjük, onnan haladva fokozatosan felfelé. Alvásnál ajánlott egy copfot, vagy egy laza fonatot készíteni a gubancolódás elkerülése érdekében.
A póthaj megválasztásánál nem a származási hely, hanem a szerkezet és minőség a döntő tényező. A minőségi, szálirányos haj soha nem fog maradandó károsodást okozni a hajban.
A saját és a póthaj védelme érdekében a tincsek eltávolítását csak szakember végezheti el!

Árainkat és az elérhetőségeket honlapunkon megtalálja, kérjük a szolgáltatás idő- és anyagigényére való tekintettel legalább 36 órával a tervezett hajpótlás előtt jelentkezzen be személyesen fodrászánál, konzultáljon a lehetőségekről haj alapanyag- és technológia választás szempontjából.
Időpont módosítás, vagy –lemondás esetében kérjük tegye ezt meg legalább 3 órával a kapott időpont előtt.
Várjuk szeretettel!