Juhász Judit – Fodrászmester

Juhász Judit – Fodrászmester

1999-ben végeztem Gödöllőn a Madách Imre Szakmunkásképző és Szakiskolában, mint férfi,-női,- és gyermekfodrász. 2006-ban megszereztem a fodrász szakoktatói képesítést is a Budapesti Műszaki Főiskolán. 2009-ben pedig részt vettem egy indiai fejmasszázs képzésen is a Sun Rae International Beauty Academyn, 2012-ben mestervizsgát tettem.

13 év szakmai tapasztalattal újra a Kaméleon Szépségsziget csapatának tagjaként remélem, minden vendégem megtalálja azt a szolgáltatást, amit keresett. Célom egyéni frizurák készítése a természetes adottságok figyelembevételével, szem előtt tartva a divatot és a személyiséget.

Válasszon kedvére szolgáltatásaim közül, foglaljon helyet, dőljön hátra és élvezze a nálunk töltött időt.

Kiemelt ajánlatom: 

PRO-AGE COLOR

AMMÓNIAMENTES GÉL ALAPÚ HAJSZÍN VISSZAÁLLÍTÓ KEZELÉS FÉRFIAKNAK

Mindössze 5 perces hatóidő!

Azoknak a férfiaknak, akik gyorsan és hatékonyan el akarják fedni ősz hajszálaikat, de festetni nem szeretnének. Természetes hatású eredmény, lenövés mentes hatás.

ULTRAHANGOS HAJBOTOX KEZELÉS

Három lépéses professzionális hajkezelés, amely helyreállítja a haj sérült rétegeit.

30%-kal növeli a töredetett, vékonyszálú, gyenge, vegykezelt haj volumenét. A haj tapintásra puha, selymes és fényes lesz anélkül, hogy elnehezülne. Az ultrahangos „vasaló” 36000/s rezgésszámmal a vizet és a benne oldott hatóanyagokat gáz halmazállapotba hozva ultramikro részecskeméretben tolja be a haj belsejébe.

A folyamat szobahőmérsékleten zajlik. A vas lapjai nem melegszenek fel, így a haj nem tágul, nem veszít vizet, fehérjéje nem károsodik. A hajkéreg újraépül, a szálak rugalmassága fokozódik, a hajkozmetikum molekulái mélyre jutnak a szervezetben.

4 PERCES HATÓIDEJŰ LEAVE-IN HAJMASZK

Több, mint 10 éves kutatómunka áttörő eredménye ez a szulfát-, parabén-, szilikon-, szódiumklorid-, mesterséges színezék-, formaldehid, valamint formaldehid-donor mentes hajmaszk, amely molekuláris szinten állítha helyre még az extrémen sérült haj szerkezetét is mindössze 4 perc hatóidő alatt. Innovatív formulája erősen koncentrált, így meglepően kevés mennyiség is tartós eredményt biztosít erősen károsodott , vegykezelt hajon is. 

Hatóanyaga egy bioaktív, biomimetrikus peptid, amely a haj legmélyebb rétegeibe behatolva eljut a sérült szerkezeti láncokhoz, és a természetben már létezőt „lemásolva”, képes azokat újra összekötni.

A kezelés során a samponos hajmosás után nem használok hajápolót, hanem a törölközővel leitatott hajra ezt a maszkot viszem fel. A hajmaszk egyéb hagyományos társaival szemben vízzel vagy samponnal nem kimosható, így hatása hosszantartó.

RAYWELL BOTOX HAJKEZELÉS

Gyönyörű, dús haj már az első használat után

30% növeli a haj volumenét

Puha és sejmes hatást eredményez

Újrastrukturálja a hajszálak sárült rétegeit

Megszünteti a haj töredezettségét

3 egyszerű lépés

Azonnali egészséges haj

NÉHÁNY MUNKÁM