Kujbus Éva – Mesterfodrász

Kujbus Éva – Mesterfodrász

1974-ben születtem, 1994 óta vagyok fodrász, 2007 óta mesterfodrász. Mesterem Nagy Bertalanné mesterfodrász volt. 2004 óta dolgozom a Kaméleon Szépségszigetnél.

Minden korosztály számára szívesen készítek frizurát. Két kislányom van, így könnyen kijövök a legkisebb vendégeimmel is, ugyanakkor örömmel tölt el, amikor idős vendégeim kitartással szépítkeznek nálam. Minden stílust kedvelek, számomra mindig a vendég igénye az első szempont. Ehhez hozzáadom szakmai tudásomat és tapasztalatomat, majd a közösen kitalált frizurát készítem el.

Általában előre megbeszélt időpontban dolgozom, de természetesen ez nem zárja ki, hogy akár a bejelentkezés napjára ne tudjak időpontot adni vendégeimnek.
 

Kiemelt ajánlataim:

HAJHOSSZABÍTÁS

Típusai:

Mikrogyűrűzés: feltétele, hogy a hajat a fej minden pontjából a tarkónál egy copfba lehessen fogni (a copf hossza lényegtelen).

– előnye: gyorsan lehet illeszteni és eltávolítani, szépen lehet vele dolgozni (strapabíró eljárás)

– hátránya: előfordulhat, hogy 1-10 db tincs kicsúszik a fésülködésnél (2-3 hónap alatt)

Felvarrás: egy sor póthaj egy lefont sor saját hajhoz történő felöltése speciális gumírozott cérnával

– előnye: a saját hajszerkezet nem sérül

– hátránya: kevésbé természetes hatású

Együtt élni a hajhosszabbítással:

A hosszabbított haj ugyanúgy kívánja a törődést, a pakolások és hajápoló szerek használatát, mivel hamarabb kiszáradhat. FONTOS, hogy az alkohol tartalmú termékek oldják a hőillesztést, ezért a hajpakolásokat csak a hajvégekre használjuk!

Festeni-melírozni-színezni lehet a póthajakat, de a nagymértékű színváltozás ront a haj minőségén. A hajat 2,5-3 havonta érdemes újra rakni, így elkerülhető az addig lenőtt rész gubancolódása, a haj esetleges károsodása.

Hosszabbításnál használt hajtípusok:

Európai haj: az europid ember haját nevezzük így. Az európai haj kiváló minőségű és a szerkezete, természete nagyon sokszínű.

Ázsiai haj: a mai Ázsia területén élő emberek haja 2 típusba sorolható:

– mongoloid

– europid nagyrassz

A hajhosszabbítás területén igen elterjedt hajtípus. Szerkezete egyenes, vastag szálú. A haj minőségét kb. 1 évig őrzi meg gondos ápolás mellett.

Indiai haj: az europid nagyrassz részeként ismert indiai ember haja. Szerkezetileg ez áll a legközelebb a fehér ember hajtípusához. Az indiai emberek haja fekete színű, de formáját tekintve hullámos és vékonyabb szálú az Ázsiai hajnál. Az indiai haj rugalmas és puha, ezért könnyen megmunkálható. A haj minőségét kb. 1 évig őrzi meg gondos ápolás mellett.

KÜLÖNLEGES FRIZURÁK minden korosztálynak, egyedi alkalmakra!

– Változatos fonatok, 7-10 napig is tart

– Egyedi, rácsosan gumírozott frizurák

– Alkalmi és esküvői kontyok. Az egyszerűtől a gyöngyökkel, tollakkal, mű- és élő virággal díszítettig, tartósan fixálva

BIO HAJSZERKEZET ÚJJÁÉPÍTÉS

Festett, roncsolt, száraz hajra:

Struktúrát ad a kiürült hajrostoknak. A hajszálat belülről erősíti meg és tölti fel. Alapja a tiszta esszenciális édes mandula olaj. Phyto-keratint tartalmaz, amely kitölti a hézagokat. Majd lezárjuk a haj szerkezetét, melytől fényes és tömör lesz.

Dauerolt vagy vegyileg egyenesített hajra:

Stabilizálja a kén-hidakat, rugalmasságot, ellenállást biztosít a hajnak. Esszenciális levendulaolaj és Phyto-aminosav tartalma a hajszálak mélyébe hatolva fejtik ki hatásukat. A kezelés végén a hajszerkezet fényes és újra rugalmas lesz.

A kezelések 10-30 percet vesznek igénybe. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak!

Bevezető árak már 3000 forinttól! Az árak tartalmazzák a frizura formázott beszárítását is!!!!!

KOLLAGÉN KEZELÉS

Amit tudni kell a kollagénes hajkezeléstől:

A kollagén egy aminosavakból álló összetett esszenciális fehérje, amely tulajdonképpen a testünket összetartja, emiatt is gyakran emlegetik úgy, mint a test ragasztója. A kollagén fontos alkotóelme többek között a csontjainknak, az izmainknak, a bőrünknek, sőt a körmünknek, a hajunknak is, ezért a kollagén hatása az egész testünkön megfigyelhető. Mennyisége a kor előrehaladtával és a káros külső tényezők hatására csökken a szervezetünkben. Kevésbé ismert talán, de a fényes, dús haj is a kollagén hatása, mivel ezek is a testünkben található kollagén mennyiségétől függnek.

Pótlásával sokat tehetsz hajad egészségéért!

Az egészséges hajhoz elengedhetetlen az egészséges fejbőr. A hajszálak gyökerei a bőr irha, más néven dermisz réteféven talállhatóak, Mennyiségének csökkenésével pont a hajhagymákat tartó bőrréteg szárad ki. A hajhagymák egy kollagén burokban vannak, amelyen keresztül felveszik a szervezetből a tápanyagokat. Ha a hajhagymák körüli bőr kiszárad, megkeményedik, gyengül a fejbőrben a vérkeringés, a haj gyökerei nem tudnak megfelelő tápanyaghoz jutni. A hajhagymák ilyenkor sorvadásnak indulnak, majd elengedik a hajszálakat, ez a kopaszodáshoz vezet.

A kollagén a bőr öregedését akadályozza meg.

Hajápoló termékeknél gyakran kerül szóba a keratin, mint hajunk fő összetevője. A keratin felépítéséhez szervezetünk sokféle aminosavat használ fel, ezek közül több is megtalálható a kollagénben. Ugyanis prolint tartalmaz, mely a keratin fő alkotóeleme.

A szabad gyökök a hajhagymáknak is ellenségei, a metabolikus folyamatok révén keletkeznek, és ha nagy mennyiségben vannak jelen, akkor károsítják a hajhagymákat is. A kor előrehaladtával kevésbé tudunk védekezni a szabad gyökök ellen, viszont a kollagén hatása semlegesíti őket. A hajszínt termelő sejteket is károsítják. A hajunk töredezett, fénytelen, száraz lesz, ha szervezetünkben nincs elegendő kollagén. Ebből adódóan lassítják a haj elvékonyodását, ritkulását, korai őszülést.

LISSE DESIGN Keratin Terápia

A Lisse Design Keratin Terápia alapvetően egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetően egy igazi ‘vitalitás bomba” , ami élettel tölti meg a hajat.

Amint bejuttatjuk a keratint a hajba, azonnal látványos eredményt kapunk. A szerkezetileg sérült: dauerolt, festett, szőkített haj ápolására kimondottan ajánlott. Az erőtlen és vékony szálú haj is azonnal megerősödik, új életre kel. A kezelés mellékhatásaként a haj kiegyenesedik.

A kezelés után a haj nemcsak mosható, gumizható, de akár festhető is!!!

/A kezelési folyamat tesztelését Made HSE tanúsítvánnyal rendelkező laboratóriumok végezték együttműködésben egy amerikai Környezetvédelmi szervezettel. /