Magas hatóanyagtartalmú ampullás hajkezelés

Magas hatóanyagtartalmú ampullás hajkezelés

Alfaparf Semi di Lino Diamond olajesszencia ampullával Judit és Gábor ajánlatában.

Mikrokristály ápoló 13 ml-es ampullákba zárva, amely mélyen táplálja a haj belső szerkezetét, visszaépíti a kapilláris rostokat és ráadásként nagyon kellemes illatot hagy maga után.
A természetes összetevők kombinációja, köztük az Omega-3, Omega-6 zsírsavak és lenmagból kivont vitaminesszencia együttese lezárja a kutikulát (a haj külső, pikkelyes rétege), hihetetlen fényt és lágyságot adva ezzel a hajnak. Az eredmény már az első alkalmazás után azonnal látható és tapintható. Nagyszerű és gyors segítség vegykezelt (festett, melírozott, dauerolt), száraz, sérült hajak számára.

Használata:
– Samponos mosást követően a nedves hajon egyenletesen eloszlatom az ampulla tartalmát és könnyedén habosítva bemasszírozom, majd néhány perc után kiöblítem a hajból.

Otthoni ápolásra is megvásárolhatja az ampullákat, így két nálunk igénybevett szolgáltatás között is biztosíthatja hajszálainak a tökéletes gondoskodást.

Vásároljon fodrász bérletet (hajmosás+hajszárítás / fizessen 5 alkalmat, vegyen igénybe 6-ot) és egészítse ki a bérlet szolgáltatását ampullás ápolással. Hozza formába a nyári megpróbáltatások (napsütés, tengervíz, medencevíz) vagy vegykezelések után megfakult, nehezen fésülhető haját.

Az elérhetőséget honlapunkon megtalálhatja, várjuk szeretettel.