Hyarulonsavas Arcfiatalító kezelés

Hyarulonsavas Arcfiatalító kezelés

A hyaluronsav összetett hatása miatt a fiatalság elixírjének is nevezhető, felelős az arc bőrének hidratáltságáért, teltségéért és rugalmasságáért is.

A hyaluronsav az immunrendszer működését is elősegíti, mivel kiváló antioxidáns, továbbá antibakteriális hatással is rendelkezik.

A szájon keresztül bevitt hyaluronsav felszívódását magnézium és cink kiegészítéssel lehet fokozni.    A szintetikus C-vitaminok (aszkorbinsav) és a nikotin (dohányzás) csökkentik szervezetünk HA szintjét.
A Kaméleon Szépségsziget kozmetikai szolgáltatásai között megtalálja a hyaluronsavas arcfiatalító kezelést. A kényeztetés arctisztítással és peelinggel kezdődik, mellyel előkészítem a bőrt a hatóanyag jobb befogadására. Az ampullába zárt hyaluronsav bevitele  iontophorézissel történik.

A hyaluronsav ( egy olyan fehérje építő elem (glikozaminoglikán), amely az emberi szervezetben is (bőr, porc, ízületi folyadék, szívbillentyű, szem, izom) megtalálható. A szövetekben hálószerűen kapcsolja össze és tölti ki a sejtek közötti állományt. Saját tömegének 1000-szeresének megfelelő vizet képes megkötni, így biztosítva az adott szövet volumenét, térkitöltöttségét és rugalmasságát. A szervezetünk természetes hyaluronsav tartalma folyamatosan csökken az idő előrehaladtával, mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, majd termelődése a húszas életévekben lassulni kezd. A bor vízmegkötő képessége a 30-as évek után rohamosan csökkenni kezd, így a „szomjazó” kötőszövet vitamin és tápanyagellátása csökken, ezáltal fokozódik a szabadgyök-képződés. Az öregedés látványosan beindul, a bor ráncosodni kezd, feszessége csökken, az ízületek fájdalmassá válnak, izomfelépítés lelassul, stb.

A kezelést a hatékonyabb és látványosabb eredmény érdekében kúraszerűen érdemes igénybe venni, a hyaluronsav a bőrt kisimulttá, feszesebbé, tónusosabbá teszi, visszaadja az elvesztett víztartalmat. Fiatalítja az arcot, elsimítja az apróbb ráncokat újratölti a bőrt annak természetes de elvesztett hidratáló anyagával.

Keresse Timeát és vegye igénybe a hyarulonsavas kezelést. Az elérhetőséget honlapunkon megtalálja, egyeztessen időpontot. Várjuk szeretettel!