Raáb Gábor – Mesterfodrász

Raáb Gábor – Mesterfodrász

1986-ban születtem Budapesten, Gödön nőttem fel. 2005-ben érettségiztem Budapesten, 2008 nyarán szereztem meg a fodrász szakmunkás oklevelet Gödöllőn. 3 oktatóm is volt a tanuló idő alatt, így több fodrász technikája illetve a Wella oktatási központ neves mesterfodrászai, élőfejes oktatáson segítettek minél tökéletesebben elsajátítani a szakmát. Dunakeszin kezdtem dolgozni egy szépségszalonban, ami fél évig üzemelt, majd 2009. március 1-je óta vagyok a Kaméleon Szépségsziget csapatának tagja.

Gyermek hajvágástól a klasszikus formákon át a divatfrizuráig minden igénynek próbálok megfelelni vágás, festés vagy akár 3-4 féle melírtechnikám segítségével.

Elsősorban Alfaparf termékeket és festéket használok minősége és megbízhatósága miatt. Ez egy nagy múltú olasz márka, folyamatos újításokkal, aminek legfőbb célja a vendégek elégedettsége. Színpalettája kimeríthetetlen, természetestől a mai divatig bármely szín megtalálható benne festék vagy színező formájában.

Kiemelt ajánlatom:

BRASIL CACAU keratinos tartós hajkiegyenesítés

2011. február 26-án részt vettem a Hajas Szalon Brasil Cacau keratinos tartós hajkiegyenesítő oktatásán. Ennek az új technikának a lényege, hogy keratint juttat vissza a hajba, ami annak fő alkotóeleme.

A Cadiveu cég Brasil Cacau Keratinos kezelése 2006-ban indult hódító útjára és azóta több mint 30 országban ért el fantasztikus sikereket. A Cadiveu a világ vezető fodrászainak az exkluzív választása, és nagyon keresett a hírességek körében is Los Angelesben, Milánóban, Dubaiban és Párizsban egyaránt. A Cadiveu úttörő szerepet játszott a vegyi anyagok nélküli hajkiegyenesítő kezelések létrehozásában.

Legyen bármilyen roncsolt, göndör, hullámos vagy egyenes haja, újra egészségtől és erőtől fénylő lesz! Hajvasalás nélkül is egyenes marad 3 hónapot át!

Lépései:

1. Mélytisztító samponnal megmosom a hajat

2. Keratint juttatok a hajba, majd bele is vasalom

3. Öblítés, kondicionálás, ami vissza is zárja a hajat, hogy minél tartósabb legyen az eredmény.

4. Végül már csak kézzel megszárítom, mint amikor a vendég otthon megszárítja a haját és az eredmény máris látható. Egészséges, puha, sima és egyenes haj.

Ha a vendég festeni szeretné a haját, az eljárás után 2 héttel kerülhet erre sor, ugyanis a hajkiegyenesítéskor annyira le van zárva a haj szerkezete, hogy még a festékpigmentek sem tudnak bejutni. A kezelés időtartama hasonló a hajfestéséhez.