VIO fejbőrkezelés zsíros-, korpás fejbőrre, hajhullásra

VIO fejbőrkezelés zsíros-, korpás fejbőrre, hajhullásra

VIO kezelés a kozmetikában már régóta használt és jól bevált elektrokozmetikai kezelés, melynek hatására az erek kitágulnak, javul a bőr lokális vérellátása.

A sejtek tápanyagellátása fokozódik, így bőrünk regenerálódik. A borfelszínen keletkező ózon (O3) kiválóan fertőtleníti a bort, összehúzza a pórusokat, és csökkenti a faggyúmirigyek működését. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja a zsíros bőrt. Kúraszerűen alkalmazva jelentősen javítja a fejbőrproblémákat. Maga a készülék egy direkt elektrokozmetikai eszköz, a nagy frekvencián működő készülékek közé tartozik. A kezelés során közvetlen áramhatás éri a bort és fizikai, kémiai ingert vált ki abból. A vio üvegcsövében legtöbbször argon (piros), vagy neon (kék) nemesgázok találhatók, melyek elektromos áram hatására ionizálódnak. A kezelőfejet a fejbőrhöz közelítve aprócska szikrák pattannak a bor felületére és fertőtlenítő hatású ózon keletkezik.

Ezen kozmetikai kezelés javallatai a fodrászatban
* seborrheás bőr kezelése
* hajhullás kezelése
* korpás fejbőr kezelése

Ezen kozmetikai kezelés ellenjavallatai (kontraindikációk)
* bármely keringési rendellenesség
* gyulladásos folyamatok, fertőző borbetegségek a kezelendő területen
* lázas állapot
* terhesség
* fémbeültetés a kezelendő borterület alatt, pacemaker (beépített szívritmus szabályzó)

Vásároljon fodrász bérletet (VIO fejbőrkezelés, fizessen 9 alkalmat, vegyen igénybe 10-et) és kezeltesse fejbőr problémáját szalonunkban kúraszerűen, miközben pénzt takarít meg!

Az árak és az elérhetőségek honlapunkon megtalálhatók, keresse Juditot, várjuk szeretettel.