Indiai fejmasszázs

Indiai fejmasszázs

Mostantól a Kaméleon Szépségsziget szalonban is megtalálja az indiai fejmasszázst mint szolgáltatást, keresse Juditot.

Az Indiai fejmasszázs egy fodrászatban is igénybe vehető, levetkőzést nem igénylő felső hát-, felkar-, fejbőr-, arc- és nyak- és vállmasszázs, melynek folyamán a vendég végig ülve marad.
Az Ayurvéda vagy ayurvédikus gyógyászat gyakorlata elsősorban indiai területről származik, képviselőinek érvelése szerint segíti az egészséget és a gyógyulást. Az Ayurvéda kifejezés nyers fordítása: a hosszú élet tudománya. A masszázs előnyei között szokták említeni a fájdalomcsillapítást, a keringés javítását, feszültségoldást, jobb alvást, rugalmasságot, atletikus teljesítmény valamint az érzelmi állapot javulását, az ízületekben és szövetekben mélyen beépült mérgek fellazulnak és a keringési rendszer által jutnak ki a szervezetből, egy természetes méregtelenítő folyamat által. Előnyei közé tartozik a masszázs egyszerűsége, hatékonysága és hozzáférhetősége is, mivel nem igényel külön felszerelést, és még fél óráig sem tart.

A masszázs mozdulatai segítenek ellazítani a megfeszült, fájó izmokat, enyhítik az izommerevséget, serkentik a vérkeringést, gyorsítják a lerakódott méreganyagok kiválasztását, s ilyen módon  a masszázs csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését, valamint növeli az ízületek mozgékonyságát. Hozzásegít a mélyebb légzéshez, ami fokozza a friss oxigénnel teli vér áramlását az agyba, s ezáltal letisztultabb gondolkodást, erőteljesebb koncentrációt és jobb emlékezőképességet tesz lehetővé.

Rohanó életünk során legtöbbször megvonjuk magunktól a csendet és nyugalmat, annak lehetőségét, hogy egyszerűen magunk lehessünk. Az indiai fejmasszázs igénybevétele egy nagyszerű alkalom arra, hogy a fejünkben kavargó gondokat-bajokat félretéve az „itt és most”-ra összpontosítsunk. Ez a gyógyító, néhány perces kikapcsolódás időt ad zaklatott elménknek egy kis pihenésre, erőgyűjtésre, és képessé tesz bennünket arra, hogy életünket más szemszögből nézzük. A mély relaxáció kellemes élményéből megújult lelkesedéssel, kreativitással és céltudatossággal térhetünk vissza.
Elősegíti a nyugodtabb alvást, megnövekedett energiát és életerőt eredményez, továbbá enyhíti a stresszt és a kisebb fokú depressziót.

Az indiai fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat, fejbőrt és a bőrt. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és bor sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról, így hatással van a hajnövekedésre és a hajminőségre, egyes borbetegségek javulására, mint például az ekcéma és a pikkelysömör, a korpás fejbőr kezelésére, száraz haj állapotának javulására. Elősegíti, hogy a mérgező anyagok minél hamarabb távozzanak testünkből, biztosítva ezáltal szervezetünk egészséges fejlődését és működését.

Az indiai fejmasszázs nem diagnosztizál és nem gyógyít, de elősegíti a jó egészséghez és a betegségek elkerüléséhez szükséges mentális és élettani feltételek kialakulását. A kezelésnek semmilyen mellékhatása nincs: igény és hajkorona szerint olajjal és olaj nélkül is alkalmazható!

Kérje Indiai fejmasszázs szolgáltatásunkat, pihenjen meg néhány percre és folytassa felfrissülve napját.
Árainkat és az elérhetőséget megtalálja honlapunkon.
Várjuk szeretettel!